ΣΠΟΡ

Ο Ολυμπιακός/ΙΕΚ Ξυνή πρωταθλητής στο χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός/ΙΕΚ Ξυνή πρωταθλητής στο χάντμπολ
Η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού/ΙΕΚ Ξυνή. Eurokinissi Sports

Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ 24-23 στον τελευταίο τελικό που έγινε στο Ρέντη και να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» που «απορρόφησαν» τον περσινό πρωταθλητή ΙΕΚ Ξυνή, είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0 στη σειρά, αλλά βρήκαν τα αποθέματα να «γυρίσουν» υπέρ τους την κατάσταση. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να πάρει τον τίτλο και έτσι μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» κυριάρχησαν οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί.

Στον τελευταίο τελικό, η ΑΕΚ έδειξε πως είχε προετοιμαστεί για να κάνει ένα ακόμα break, αφού πήρε προβάδισμα, όμως, ο Ολυμπιακός απάντησε πολύ γρήγορα. Οι Πειραιώτες ξέφυγαν νωρίς – νωρίς στο σκορ από τους «κιτρινόμαυρους» και απειλήθηκαν ελάχιστα. Το τελικό 24-23 έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη, χωρίς να λείψουν και τα επεισόδια μεταξύ των παικτών στο φινάλε, χωρίς ευτυχώς να μπουν στον… χορό και οι οπαδοί. Το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά, ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο κι ακολούθησε η απονομή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίτσεβιτς, Τζηράς 10, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 4, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Τσακνής, Αλβανός 3, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης 1, Χoγκάς 6, Ζαμπούνης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 1, Βαμβακάς 1, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 4, Μυλωνάς 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ