ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: Δεύτερο… ξεκαθάρισμα για τον τίτλο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: Δεύτερο… ξεκαθάρισμα για τον τίτλο
Κρίσιμος ο δεύτερος τελικός της Basket League EUROKINISSI / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο ΣΕΦ μεταφέρεται η σειρά των τελικών της Basket League, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (7/6) στις 19:00 (Cosmote Sport 4) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχονται τους «πράσινους» του Τσάβι Πασκουάλ στο φαληρικό στάδιο, λίγες μέρες μετά το break που έκαναν στο Game 1 του ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα της έδρας και καλούνται να πάρουν τη δεύτερη νίκη, αποτελώντας το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Από την άλλη, το «τριφύλλι» πρέπει να αφήσει… πίσω του την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς της σειράς και να πανηγυρίσει μία ακόμα εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάνει τα σχέδιά του στους «ερυθρόλευκους» χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι είναι εκτός λόγω τραυματισμών και δεν θα ενισχύσουν την ομάδα στους τελικούς. Στην αντίπερα… όχθη, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στους «πράσινους» και ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς «πονοκέφαλους».

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των τελικών

Κυριακή 3 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 65-75

Πέμπτη 7 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods (19:00, Cosmote Sport 4)

Κυριακή 10 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)

Πέμπτη 14 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods (19:00, Cosmote Sport 4)*

Κυριακή 17 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)*

* Εάν χρειαστεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ