ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ υποκλίθηκαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο
ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, οι αθλητές, οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι του συλλόγου μας αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένειά του, στον γιο του Δημήτρη, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που σήμερα πενθούν το χαμό του ιστορικού τους ηγέτη», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε κι αυτή με τη σειρά της τα συλλυπητήρια της για την απώλεια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος".
Ο Νετανιάχου ζητά νέα αναβολή της δίκης του για διαφθορά - Επικαλείται την κατάσταση ασφαλείας
19:15
Εκεχειρία στον Λίβανο και αποδέσμευση ιρανικών κεφαλαίων οι όροι της Τεχεράνης για τις διαπραγματεύσεις
19:09
Τεχνικό πρόβλημα στο τρένο Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Καθυστερήσεις άνω των 60 λεπτών
19:03
Γκαλιμπάφ: Εκεχειρία στον Λίβανο και αποδέσμευση ιρανικών κεφαλαίων οι όροι για διαπραγματεύσεις
18:51