Βόλεϊ στην άμμο και εκπλήξεις στην… πλατεία Αριστοτέλους
Μια μοναδική εμπειρία beach volley στην καρδιά της πόλης έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου. Η πλατεία Αριστοτέλους στρώθηκε με άμμο, μετατράπηκε σε …παραλία και φιλοξένησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Βeach Volleyball Masters 2018, με χορηγό τον ΟΠΑΠ.
Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες που έδωσαν 24 κορυφαίες ομάδες ανδρών και γυναικών με φόντο τον Θερμαϊκό. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με καρφώματα, μπλοκ και βουτιές στην άμμο.
Στη μεγάλη αθλητική γιορτή συμμετείχαν πολλοί γνωστοί αθλητές, ανάμεσά τους οι διεθνείς βολεϊμπολίστες Νίκος Σμαραγδής, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Βασίλης Κωστόπουλος. Τις αθλητικές του ικανότητες στο βόλεϊ έδειξε και ο Γιώργος Μαυρίδης.
Στο Βeach Volleyball Masters 2018, στις γυναίκες στέφθηκαν πρωταθλήτριες η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή, ενώ στους άνδρες πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Νιώπας και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.
Γιατί η Βρετανία άλλαξε έξι πρωθυπουργούς σε 10 χρόνια: Ο ρόλος του Brexit και οι προκλήσεις
07:54
Προσάραξη πλοίου με 1.246 επιβάτες κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33