Βόλεϊ στην άμμο και εκπλήξεις στην… πλατεία Αριστοτέλους
Μια μοναδική εμπειρία beach volley στην καρδιά της πόλης έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου. Η πλατεία Αριστοτέλους στρώθηκε με άμμο, μετατράπηκε σε …παραλία και φιλοξένησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Βeach Volleyball Masters 2018, με χορηγό τον ΟΠΑΠ.
Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες που έδωσαν 24 κορυφαίες ομάδες ανδρών και γυναικών με φόντο τον Θερμαϊκό. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με καρφώματα, μπλοκ και βουτιές στην άμμο.
Στη μεγάλη αθλητική γιορτή συμμετείχαν πολλοί γνωστοί αθλητές, ανάμεσά τους οι διεθνείς βολεϊμπολίστες Νίκος Σμαραγδής, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Βασίλης Κωστόπουλος. Τις αθλητικές του ικανότητες στο βόλεϊ έδειξε και ο Γιώργος Μαυρίδης.
Στο Βeach Volleyball Masters 2018, στις γυναίκες στέφθηκαν πρωταθλήτριες η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή, ενώ στους άνδρες πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Νιώπας και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 74χρονος σε παραλία στη Ραφήνα
15:08
Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 29χρονο σε αμόκ να σπάει τα αυτοκίνητα
15:00
Αδαμίδου στο CNN Greece: Ένας εθνικός κόμβος για την εθνική γαστρονομία στο Lidl House Athens
15:00
Νέο Μεξικό: Ανοίγει ξανά ο φάκελος Έπσταϊν μετά από νέες καταγγελίες
15:00