Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: «Απόβαση» των Βίκινγκ στη Μόσχα για τη «μάχη» με την Αργεντινή
Το… διάσημο πλέον χειροκρότημά τους, επιστράτευσαν οι Ισλανδοί φίλαθλοι που έκαναν «απόβαση» στη Ρωσία για να στηρίξουν την εθνική ομάδα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η Ισλανδία κοντράρεται σήμερα με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, με… οδηγό την εντυπωσιακή της πορεία στο Euro 2016, που ήταν και η αφορμή να κερδίσει φίλους ανά την υφήλιο σε πολλαπλάσιο αριθμό από τους μόλις 340.000 κατοίκους της.
Η εθνική ομάδα της μικρότερης -πληθυσμιακά- χώρας που έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ, δίνει το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τους παίκτες της να απολαμβάνουν το παιχνίδι, βασιζόμενοι στη δύναμη και στο πάθος που τους διακρίνει.
Το… κρυφό «όπλο» στη φαρέτρα τους απέναντι στην ποδοσφαιρική υπερδύναμη Αργεντινή, είναι οι ενθουσιώδεις οπαδοί τους. Ήδη χιλιάδες φανς των «Βίκινγκς» έχουν κατακλύσει τη Μόσχα και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46