ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Εύκολη νίκη του Βελγίου επί του Παναμά

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Εύκολη νίκη του Βελγίου επί του Παναμά
Βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, το Βέλγιο πήρε άνετη νίκη επί του Παναμά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Το Βέλγιο αν και… σπατάλησε ένα ημίχρονο κόντρα στον αδύναμο Παναμά, κατάφερε να επιβληθεί 3-0 και να ξεκινήσει με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018.

Μια ομάδα με αρκετό ταλέντο και πολλές φιλοδοξίες είναι το Βέλγιο που ελπίζει σε διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018. Οι «διάβολοι» είχαν να αντιμετωπίσουν τον Παναμά, στην πρώτη του παρουσία σε Μουντιάλ στην ιστορία. Το Βέλγιο δυσκολεύτηκε αρκετά για ένα ημίχρονο, όχι τόσο στο να φτιάξει φάσεις καθώς δημιούργησε αρκετές αλλά στο να σκοράρει. Μετά το 0-0 των πρώτων 45 λεπτών, όμως, η ομάδα του Μαρτίνεθ βρήκε γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι «καθάρισε» το ματς.

Στο 47’ ο Μέρτενς με ένα τρομερό σουτ νίκησε τον Πενέδο κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 69’ ο Λουκάκου με καρφωτή κεφαλιά… έληξε τη σεμνή τελετή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ρομέλου Λουκάκου, με ωραίο πλασέ στο 75’ της αναμέτρησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ