Μεσογειακοί Αγώνες 2018: «Χρυσός» ο Βαζαίος
Μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, με τον Ανδρέα Βαζαίο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη μικτή ατομική στα 200 μέτρα.
Εξαιρετικά κύλησε η πρώτη ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων 2018 που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας, για τα ελληνικά χρώματα και κυρίως τη «γαλανόλευκη» κολύμβηση. Στη συλλογή μπήκαν πέντε μετάλλια, με ένα εξ αυτών να είναι χρυσό. Το δεύτερο της ημέρας μετά από αυτό που πήρε στη σκοποβολή η Άννα Κορακάκη.
Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν αυτός που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αφού τερμάτισε πολύ εύκολα πρώτος στα 200μ. μικτή ατομική των ανδρών. Ο χρόνος του Έλληνα πρωταθλητή ήταν 1:59.40 και του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα 4x100μ. στο ελεύθερο ανδρών πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο, η Νόρα Δράκου στα 50μ. ύπτιο και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα πήραν χάλκινα μετάλλια.
Αύξηση έως 470 ευρώ στις συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους - Τι αλλάζει από την Παρασκευή
14:02
BofA: Τα αμερικανικά ομόλογα ασκούν πίεση στα ευρωπαϊκά επιτόκια
13:59
Ηράκλειο: Πήγε να καταγγείλει τον πρώην της και την περίμενε έξω από το αστυνομικό τμήμα
13:56
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46