ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Ζωντανή» η Κολομβία, απέκλεισε την Πολωνία

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Ζωντανή» η Κολομβία, απέκλεισε την Πολωνία
Ο Φαλκάο μόλις έχει σημειώσει το 2-0 για την Κολομβία και πανηγυρίζει ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ROBERT GHEMENT

Η Κολομβία νίκησε άνετα και δίκαια 3-0 την Πολωνία και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, από Ιαπωνία και Σενεγάλη αντίστοιχα, Κολομβία και Πολωνία δεν είχαν περιθώρια για απώλεια βαθμών στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής. Μια πιθανή ισοπαλία των δυο θα έκανε ακόμα πιο… περίπλοκα τα πράγματα στον όμιλό τους, παρόλα αυτά οι Νοτιοαμερικανοί ήταν αυτοί που παίζοντας εμφανώς καλύτερα από την αντίπαλό τους πήραν τη νίκη και μένουν ζωντανοί στην υπόθεση – πρόκριση.

Η Κολομβία με τον Κουαδράδο να είναι εκ των κορυφαίων και με τους Χάμες και Φαλκάο μόνιμες απειλές για την άμυνα της Πολωνίας, πήρε προβάδισμα στο 40’ με τον Γέρι Μίνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι περίμεναν την απάντηση των Πολωνών και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως, πέρα από ένα χαμένο τετ-α-τετ, ο φορ της Μπάγερν… πέρασε και δεν ακούμπησε στο ματς. Κάπως έτσι μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο 70’ βγήκε απέναντι στον Σέζνι και με υποδειγματικό πλασέ έκανε δυο τα τέρματα των «καφετέρος». Το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης έβαλε στο 75’ ο Κουαδράδο. Πλέον, η Κολομβία θέλει νίκη απέναντι στη Σενεγάλη στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ