Παναθηναϊκός Superfoods: Προφορική συμφωνία με Καλάθη
Αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό Superfoods έχει τελικά το θέμα του Νικ Καλάθη, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με το σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Έλληνας άσος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την ηγεμονική πρόταση που του κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods χρυσώνοντας τον, όσο κανέναν άλλον Έλληνα παίκτη στο παρελθόν, ξεπερνώντας ακόμη και τον Διαμαντίδη και είπε το «ναι».
Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος, να πέσουν δηλαδή οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Σημειώνεται πως ο Καλάθης είχε φέτος στη Euroleague 249 ασίστ σε 31 αγώνες (8,03 μ.ο. και 11,07 σε 40 λεπτά), αλλά και 54 κλεψίματα σε 31 αγώνες (1,74 μ.ο. και 2,4 σε 40 λεπτά).
Η παραμονή του υπήρξε ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods (που πάντως μελετούσε και plan b αν τελικά ο Καλάθης απέρριπτε την πρόταση του συλλόγου) και πλέον ο Καταλανός τεχνικός των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, αφοσιώνεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό για τις υπόλοιπες θέσεις.
SPONSORED
Skroutz: Από τη CVC στην Blackstone και τα επόμενα βήματα για το δημοφιλές marketplace
07:32
Eurovision 2026: Η ώρα του Akyla - Απόψε διεκδικεί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικο (vids)
07:29
Σκληρός διαγκωνισμός Τσίπρα – ΠΑΣΟΚ ενόψει της ίδρυσης του νέου φορέα
07:23
Στο «κόκκινο» οι σχέσεις ΗΠΑ - Ιράν μετά την απόρριψη της πρότασης της Τεχεράνης που απειλεί με αντίποινα
07:14