ΣΠΟΡ

Athens Alive: Συνάντηση της κοινοπραξίας με τον Αλέξη Τσίπρα

Athens Alive: Συνάντηση της κοινοπραξίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Βήμα εμπρός για το Athens Alive, το ραντεβού με τον πρωθυπουργό. Athens Alive consortium

Στην Αθήνα έρχονται οι εκπρόσωποι των εταιριών, που έφερε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι αποτελούν την κοινοπραξία Athens Alive, για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πορεία και την εξέλιξη του Athens Alive αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα (02/07). Εκπρόσωποι των εταιριών - κολοσσών που έφερε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και έχουν σχεδιάσει και συγκροτήσει την κοινοπραξία Athens Alive θα έρθουν στην Αθήνα. Ο σκοπός της επίσκεψής τους, είναι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα καθώς υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο. Στη συνάντηση αυτή, που θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας, θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες.

Ένας από τους λόγους που θα γίνει η εν λόγω συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η ενημέρωση από πλευράς της κυβέρνησης για τις αλλαγές στους συντελεστές δόμησης στο ΟΑΚΑ, κάτι που είχε ζητήσει στις πρώτες επαφές που είχαν η κοινοπραξία Athens Alive, αλλά και γενικότερα η δρομολόγηση των επόμενων βημάτων που απαιτούνται έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτό το τεράστιο πρότζεκτ.

Συνεπώς, αυτό σημαίνει πως έχουν προχωρήσει αρκετά οι διεργασίες που γίνονται από τις ομάδες εργασίας τόσο της κυβέρνησης όσο και των ανθρώπων του Athens Alive και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σε κάθε περίπτωση, το ραντεβού με τον πρωθυπουργό δεν μπορεί παρά να είναι ένα θετικό και σημαντικό βήμα για την κοινοπραξία Athens Alive κι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να υλοποιηθεί ένα πρότζεκτ που θα αποφέρει μια επένδυση της τάξης του δισεκατομμυρίου στη χώρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ