ΣΠΟΡ

Σταθερά τα βήματα για το Athens Alive

Σταθερά τα βήματα για το Athens Alive
Ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση του πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ Athens Alive consortium

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ξένους επενδυτές για το Athens Alive, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρότζεκτ του Athens Alive προχωράει με σταθερά βήματα κι ένα ακόμα ήταν η συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ανάμεσα στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους εκπροσώπους των εταιριών που έφερε στην Ελλάδα ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε να προχωρήσει η τεράστια επένδυση ύψους άνω του δισεκατομμυρίου ευρώ για το ΟΑΚΑ. Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και διήρκησε για αρκετή ώρα.

Στη συνάντηση, που έγινε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα ανοικτά ζητήματα και η πρόοδος που έχει γίνει στις διαδικασίες που απαιτούνται για να δρομολογηθεί η υλοποίηση του πρότζεκτ. Όσα συζητήθηκαν, άφησαν ικανοποιημένη την πλευρά του Athens Alive και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πλέον αναμένονται τα επόμενα βήματα που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την υλοποίηση αυτού του τεράστιου πρότζεκτ που θα αλλάξει μια για πάντα τη μορφή των εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ