ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Πυροδοτούν»… βόμβα Λάνγκφορντ οι πράσινοι
Σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Αμερικανό «μπόμπερ» βρίσκονται οι πρωταθλητές
Έτοιμος να κάνει ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι πολύ κοντά στο να ντύσουν στα… πράσινα τον Κιθ Λάνγκφορντ και ο Τσάβι Πασκουάλ να προσθέσει στις… υπηρεσίες του ένα «πυρηνικό»… όπλο.
Ο 35χρονος γκαρντ έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Euroleague (2014, 2017), ενώ στην πρώτη περίπτωση ήταν και μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης. Παράλληλα, ήταν ο κορυφαίος «μπομπέρ» και του Eurocup του 2016, ενώ ο ίδιο έχει καταφέρει σχεδόν σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε!
Τη σεζόν 2007-08 φόρεσε για δύο ματς τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, μετά από ένα πέρασμά του από την ιταλική Σορεσίνα και πριν πάρει την απόφαση να έρθει… μόνιμα στην Ευρώπη, όπου έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στις Ολίμπια Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χίμκι, Ούνικς Καζάν και Βίρτους Μπολόνια.
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Προσωπικού Βοηθού
02:00
Τα 5+1 μέτρα για πολύτεκνους: Tα voucher, ο μηδενικός φόρος, η αύξηση στο επίδομα γέννησης
01:00
Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο οι συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
00:30
Ανάρτηση Γκίλφοϊλ για την 11η Σεπτεμβρίου: «Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»
23:56