Στον τελικό του Γουίμπλεντον ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του Γουίμπλεντον επανερχόμενος στο προσκήνιο του παγκόσμιου τένις, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια.
Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε στον ημιτελικό του λονδρέζικου τουρνουά του Ράφα Ναδάλ με 6-4, 3-6, 7-6(9), 3-6 και 10-8, μετά από συγκλονιστικό ματς, που διακόπηκε χθες, λόγω του προχωρημένου της ώρας και συνεχίστηκε σήμερα στην αγγλική πρωτεύουσα.
Συνολικά το μεγάλο ματς κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους πάνω από πέντε ώρες!
Ο «Νόλε» θα διεκδικήσει τίτλο γκραν-σλαμ για πρώτη φορά από το US Open του 2016, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα. Ο Τζόκοβιτς, που έχει πέσει στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον, ο οποίος νίκησε με 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24 τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά του Λονδίνου.
ΑΑΔΕ: Νέες προθεσμίες για την υποχρεωτική τιμολόγηση - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
01:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πώς θα καταβληθούν στους δικαιούχους λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας
00:30
Απαγορεύει το κρέας αλόγου η Ιταλία - Πρόστιμο 100.000 ευρώ προβλέπεται για τους παραβάτες
23:58
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 2-2: «Ζωντανός» στην πρόκριση με σούπερ Τετέι
23:53