ΣΠΟΡ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι «θρύλοι» των Λέικερς σε μια τοιχογραφία (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι «θρύλοι» των Λέικερς σε μια τοιχογραφία (pic)
Winslow Townson-USA TODAY Sports

Ακόμη ένα αξιοθέατο προστέθηκε στη Βένις του Λος Άντζελες. Η Βενετία της Αμερικής είναι διάσημη για τα κανάλια της, την παραλία, το κυκλικό Όσιαν Φροντ Γουόκ, αλλά και για τις δημιουργίες του Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ.

Ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης, γνωστός για τις τοιχογραφίες του, εμπνεύστηκε από τη «μετακόμιση» του ΛεΜπρον Τζέιμς στους Λέικερς, άρπαξε τα... πινέλα του και μετατρέποντας σε καμβά κεντρικό τοίχο της περιοχής δημιούργησε!

Ο Θερμένιο Τζούνιορ ζωγράφισε τον ΛεΜπρον Τζέιμς, φορώντας τη φανέλα με το Νο23, να ατενίζει την ιστορία των «λιμνανθρώπων» και πιο συγκεκριμένα πέντε παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση των 16 πρωταθλημάτων ΝΒΑ από τους Λέικερς.

Ο «King James» απολαμβάνει στο έργο τους Κόμπι Μπράιαντ (έχει κατακτήσει 5 τίτλους ΝΒΑ με τους Λέικερς), Σακίλ Ο'Νιλ (3 τίτλους), Μάτζικ Τζόνσον (5 τίτλους), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (5 τίτλους) και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1 τίτλος), ενώ ο τίτλος που επέλεξε το «Bleacher Report», το οποίο και δημοσίευσε τη φωτό, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από... «η τοιχογραφία που αξίζει να δεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ