Πλούσιο πρόγραμμα ιπποδρομιών σήμερα στο Μαρκόπουλο
Με ένα γεμάτο πρόγραμμα οκτώ ιπποδρομιών θα υποδεχτεί ο Ιππόδρομος Αθηνών τους φιλίππους σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκτη ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων. Έντεκα τετραετείς και άνω καθαρόαιμοι θα προσφέρουν μια συγκλονιστική μάχη στην προσπάθειά τους να περάσουν πρώτοι την γραμμή του τερματισμού.
Η πρώτη ιπποδρομία ξεκινάει στις 17:00 με την αναμέτρηση έξι καθαρόαιμων φοράδων στα 1.200 μέτρα, ενώ στην τρίτη ιπποδρομία έντεκα ίπποι θα διεκδικήσουν την νίκη στην σπριντ απόσταση των 1.000 μέτρων με τον τερματισμό της κούρσας να αναμένεται συναρπαστικός.
Στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση οι τριετείς ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ και ΝΤΑΤΣΜΑΝ ΟΥΑΝ και ο πενταετής ΑΜΟ ΑΜΑΣ.
SPONSORED
Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: «Αποχαιρετώ έναν ειλικρινή υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος»
21:07
«Δεν έβαλα εγω τη φωτιά στο άλσος Βεΐκου» λέει ο μελισσοκόμος - Βίντεο τον δείχνει να τη σβήνει
20:58
«Η Ρωσία επιλέγει τον πόλεμο» απαντά ο Ζελένσκι ύστερα από την άρνηση Πούτιν να τον συναντήσει
20:50
Στην Κύπρο για μια βδομάδα η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Ολγκίν - Θα επισκεφθεί Άγκυρα και Αθήνα
20:49