ΣΠΟΡ

Φωτιά Αττική: Το μήνυμα των αδερφών Αντετοκούνμπο

Φωτιά Αττική: Το μήνυμα των αδερφών Αντετοκούνμπο
Το δικό τους μήνυμα για την εθνική τραγωδία έστειλαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο Eurokinissi Sports

Η Ελλάδα βιώνει μια εθνική τραγωδία εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στους πληγέντες.

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει την Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα μια ανείπωτη εθνική τραγωδία για την Ελλάδα. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 51, οι τραυματίες είναι πάνω από 90 ενώ περιουσίες, σπίτια και όνειρα έχουν γίνει στάχτη μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Μπροστά σε αυτό το φάσα της καταστροφής, αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού που αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία, έχουν τοποθετηθεί, εκφράζοντας τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες. Μεταξύ αυτών και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!

Τόσο ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης, όσο κι ο αδερφός του, Θανάσης, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο δικό του μήνυμα ανέφερε: «Δεν υπάρχουν λόγια, τεράστιο σοκ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε. Τεράστιος σεβασμός για αυτούς που σώνουν τόσες ζωές ρισκάροντας τη δική τους. Μακάρι να μείνουνε όλοι μαζί και να μην ξεχάσουμε ποτέ... 23/7/2018 #PrayForGreece».

https://www.instagram.com/p/BlnBqHEFTXC

Από τη δική του πλευρά, ο άσος του «τριφυλλιού», Θανάσης Αντετοκούνμπο, υποστήριξε: «Είναι μια ιδιαίτερα λυπηρή μέρα. Θα ήθελα να ενθαρρύνω αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και την οικογένεια μου και μας στηρίζουν, να κάνουν το ίδιο και για τις οικογένειες των αθώων θυμάτων των πυρκαγιών. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, έστω και με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή ένα κεράκι στην εκκλησία για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη».

https://www.instagram.com/p/BlnSg21H5o9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ