Χάλκινο μετάλλιο για Μαναβή και Τσοπούλου στο μπιτς βόλεϊ
Σπουδαία επιτυχία για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες πανηγύρισαν το πρώτο τους μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά.
Οι πρωταθλήτριές μας (Νο11) νίκησαν στον «μικρό» τελικό του τουρνουά ενός αστεριού της FIVB στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν με 2-1 (21-14, 10-21, 15-13) σετ τις Ελβετίδες Μπόμπερ, Βέργκε.
Μάλιστα, η ομάδα από την Ελβετία ήταν νούμερο ένα στο ταμπλό και την προηγούμενη εβδομάδα στο μονάστερο τουρνουά στην Λιουμπλιάνα είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
«Το πρώτο μας μετάλλιο στην FIVB είναι γεγονός! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν εξαρχής η τετράδα και τον πετύχαμε και με το παραπάνω. Είμαστε ομάδα και σε κάθε τουρνουά παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες. Τα καλύτερα έρχονται» δήλωσαν από το Λιχτενστάιν στο επίσημο site της ΕΟΠΕ οι δύο αθλήτριες.
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00