Χάλκινο μετάλλιο για Μαναβή και Τσοπούλου στο μπιτς βόλεϊ
Σπουδαία επιτυχία για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες πανηγύρισαν το πρώτο τους μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά.
Οι πρωταθλήτριές μας (Νο11) νίκησαν στον «μικρό» τελικό του τουρνουά ενός αστεριού της FIVB στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν με 2-1 (21-14, 10-21, 15-13) σετ τις Ελβετίδες Μπόμπερ, Βέργκε.
Μάλιστα, η ομάδα από την Ελβετία ήταν νούμερο ένα στο ταμπλό και την προηγούμενη εβδομάδα στο μονάστερο τουρνουά στην Λιουμπλιάνα είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
«Το πρώτο μας μετάλλιο στην FIVB είναι γεγονός! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν εξαρχής η τετράδα και τον πετύχαμε και με το παραπάνω. Είμαστε ομάδα και σε κάθε τουρνουά παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες. Τα καλύτερα έρχονται» δήλωσαν από το Λιχτενστάιν στο επίσημο site της ΕΟΠΕ οι δύο αθλήτριες.
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
Τουλάχιστον 12 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00