ΣΠΟΡ

Μετακομίζει στη Μαγιόρκα ο Μίχαελ Σουμάχερ

Μετακομίζει στη Μαγιόρκα ο Μίχαελ Σουμάχερ
EPA

Ο Μίχαελ Σουμάχερ, θα φύγει από την Ελβετία και θα εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε το ελβετικό περιοδικό L'Illustre.

Η πληροφορία της μετεγκατάστασης του Σουμάχερ επιβεβαιώθηκε και από τη δήμαρχο της Αντρατξ, μία μικρή πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του θα έρθουν να εγκατασταθούν στο δήμο μας» είπε η δήμαρχος της πόλης, Κάτια Ρουάρτχ.

Η βίλα αξίας 30 εκατομμύρια ευρώ, αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα μιας έκτασης 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, έχει δύο πισίνες, και έχει ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το ακίνητο απρόσιτο για τα αδιάκριτα μάτια. Έχει επίσης ελικοδρόμιο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ακόμη ότι στην επιλογή της Μαγιόρκα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδελφός του Ράλφ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Μετά το ατύχημά του στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013, η σύζυγός του και η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, είναι εκείνες που διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον διάσημο Γερμανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ