Η Ελλάδα 42η στην FIFA, στην κορυφή η Γαλλία
Δύο θέσεις ψηλότερα, από την 44η στην 42η με 1.436 βαθμούς, βρέθηκε η Ελλάδα στην νέα παγκόσμια κατάταξη που παρουσίασε σήμερα η FIFA.
Αλλαγή στην κορυφή, όπου πλέον βρίσκεται η Γαλλία με 1.726 βαθμούς, πραγματοποιώντας άλμα έξι θέσεων, ως αποτέλεσμα της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Δεύτερο σκαρφάλωσε το Βέλγιο που κέρδισε μια θέση (1.723 βαθμοί) και άφησε πίσω του την Βραζιλία (1.657), που υποχώρησε μία θέση.
Αξιοσημείωτη η άνοδος 16 θέσεων της δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατίας που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με 1.643 βαθμούς, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει η Ουρουγουάη με 1.627 βαθμούς και 9 θέσεις ψηλότερα από την προηγούμενη κατάταξη.
Τις μεγαλύτερες απώλειες γνώρισαν Γερμανία (15 με 1.561 από 2η) και Παναμάς (69ος με 1.343 από 55ος), που υποχώρησαν από 14 θέσεις.
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση απέναντι στον αγροτικό κόσμο να προσέλθει σε έναν έντιμο διαλογο χωρίς επιτηδειες ασάφειες
14:16
Χάρτες του Meteo καταγράφουν πού θα πέσουν χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς - Στα «λευκά» και η Αττική
14:10
Οι ΑΠΕ μειώνουν το ενεργειακό κόστος για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Το πρόγραμμα «Απόλλων»
14:07
Τέλος στα χάρτινα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη από την 1η Ιανουαρίου
14:06