ΣΠΟΡ

Βίντι - ΑΕΚ: Ώρα για… αστέρια για την Ένωση

Βίντι - ΑΕΚ: Ώρα για… αστέρια για την Ένωση
Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο... βήμα για τους ομίλους EUROKINISSI / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Την πρώτη της «μάχη» στα play offs του Champions League δίνει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Βίντι στην Ουγγαρία, το βράδυ της Τετάρτης (22/8) στις 22:00 (Cosmote Sport 1).

Η Ένωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο κόντρα στην Σέλτικ, καλείται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, στο τελευταίο… εμπόδιο που έχει παρουσιαστεί στον… δρόμο της για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» καλείται να επαναλάβει τις θετικές εμφανίσεις του προηγούμενου γύρου και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες που έχει για να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League.

Τριπλέτα απουσιών

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, έχοντας τρεις λόγος για να «πονοκεφαλιάζει». Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Αλμπάνης, Τσιγκρίνσκι και Μπογέ, οι οποίοι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι Μοράν και Αϊντάρεβιτς δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό.

Αντίθετα, στην αποστολή της ΑΕΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την Βίντι είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιούσσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Με τα κιτρινόμαυρα

Το βράδυ της Τετάρτης (22/8) η ΑΕΚ θα εμφανιστεί στην «Groupama Arena» φορώντας την κλασική της εμφάνιση. Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, οι παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας θα αγωνιστούν με τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις. Στην θέση του βασικού χορηγού θα υπάρχει το λογότυπο των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας», ενώ στο μπράτσο θα «φιλοξενείται» το σήμα του Champions League.

«Μάχες» σε Άμστερνταμ και Βέρνη

Το πρόγραμμα των play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης περιλαμβάνει την Τετάρτη (22/8) δύο ακόμα ματς. Αρχικά, ο Άγιαξ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου, ενώ στην Ελβετία, η Γιούνγκ Μπόις θα παίξει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των play offs:

Τρίτη 21 Αυγούστου
Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 1-1
Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ 0-0
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν 2-3

Τετάρτη 22 Αυγούστου
22:00 Βίντι - ΑΕΚ
22:00 Άγιαξ - Ντιναμό Κιέβου
22:00 Γιούνγκ Μπόις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ