ΣΠΟΡ

Super League: Στον… αέρα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Super League: Στον… αέρα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος
EUROKINISSI / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στον… αέρα βρίσκεται η σέντρα του νέου πρωταθλήματος στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο (25-26/8), καθώς το πρωί της Παρασκευής (24/8) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε για τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, έκανε δεκτό το αίτημα της δεύτερης για αγώνα μπαράζ.

 

Συγκεκριμένα, η αρμόδια Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε με ψήφους 10-6 τον άμεσο υποβιβασμό τριών ομάδων από την Super League, του 14ου, του 15ου και του 16ου, που αναφερόταν στο… αίτημα της διοργανώτριας αρχής της πρώτης κατηγορίας, αλλά και την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ μεταξύ του δεύτερου της Football League και του 13ου της μεγάλης κατηγορίας, όπως αναφερόταν στο αίτημα της «μικρής λίγκας».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος είναι στον… αέρα, καθώς για να ισχύσει η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει η Super League να την κάνει δεκτή. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο της πρώτης κατηγορίας, που έχει οριστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής (24/8) στις 14:00 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ουδείς γνωρίζει τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει η απόφαση της ΕΠΟ και την θέση των ομάδων της λίγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ