Formula 1: Νικητής στο Σπα ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν αυτός που αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού στο Grand Prix του Βελγίου για το πρωτάθλημα της Formula 1.
Μεγάλη νίκη για τον Γερμανό πιλότο της Ferrari ο οποίος κατάφερε να τερματίσει πρώτος στο Grand Prix της πίστας του Σπα στο Βέλγιο και να μειώσει τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον της Mercedes ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών του πρωταθλήματος της Formula 1.
Ο αγώνας στο Βέλγιο ήταν αρκετά συναρπαστικός, αφού λίγο μετά την εκκίνηση σημειώθηκε το σοκαριστικό ατύχημα του Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος… απογειώθηκε μετά από σύγκρουση με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Φέτελ δεν ξεκίνησε πρώτος τον αγώνα, χρειάστηκε να προσπεράσει στη διάρκειά του τον Χάμιλτον για να βρεθεί πρωτοπόρος στην κούρσα και να μείνει εκεί μέχρι το φινάλε.
Ο Γερμανός πιλότος κατάφερε να μειώσει έτσι τη διαφορά του από τον Βρετανό, καθώς έχει πλέον 214 βαθμούς έναντι 231 του πρώτου Χάμιλτον. Τρίτος στον αγώνα του Βελγίου ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.
Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για το Posokanei που συγκρίνει τιμές σε πραγματικό χρόνο στα σούπερ μάρκετ
21:39
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 54 εκατομμύρια ευρώ
21:35
Ο Τραμπ προανήγγειλε ότι θα επαναφέρει τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο
21:30
Παιδί παρασύρθηκε από δίκυκλο στο κέντρο της Λάρισας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
21:22