ΣΠΟΡ

Champions League: Ώρα ομίλων για την ΑΕΚ

Champions League: Ώρα ομίλων για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι 90 λεπτά μακριά από την επιστροφή στη φάση των ομίλων του Champions League. ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βίντι στον επαναληπτικό του υπέρ της 2-1 από το ματς της Ουγγαρίας και θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Έτοιμη να γιορτάσει την επιστροφή της στη φάση των ομίλων του Champions League μετά από 12 χρόνια είναι η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Βίντι στο ΟΑΚΑ στις 22:00. Στον επαναληπτικό αγώνα των play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Ένωση έχει το υπέρ της 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην Ουγγαρία και το πολύ μεγάλο προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση και να στήσει τη δική της… κιτρινόμαυρη γιορτή.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα έχει τη συμπαράσταση 40.000 και πλέον οπαδών της, πλην όμως θα έχει και προβλήματα αφού δεν λείπουν οι απουσίες. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Τάσο Μπακασέτα, που είχε αποβληθεί στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων, και στους τραυματίες Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Μπογέ και Αλμπάνη. Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει καταστρώσει τα πλάνα του έτσι ώστε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Χουλτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Γαλανόπουλος και Σιμόες και η τριάδα των Μάνταλου, Λόπεζ και Λιβάγια θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κλωναρίδη. Στον αντίποδα, η Βίντι δεν έχει απουσίες πλην του τιμωρημένου Χούστι, ο οποίος επίσης είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι στη Βουδαπέστη, και θα προσπαθήσει για την ανατροπή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ