Ο Γκριεζμάν θέλει «μεταγραφή» στην ομάδα του Μπέκαμ
Την επιθυμία να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» στις ΗΠΑ και στο MLS, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Αντουάν Γκριεζμάν.
Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενήθηκε σε ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας «L Equipe» -μαζί με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του στους «ροχιμπλάνκος», Λουκάς Ερνάντεζ και Τομά Λεμάρ- και με την ευκαιρία, επανέλαβε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, ο Γκριεζμάν, αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να φορέσει την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, δηλαδή της ομάδας που ίδρυσε ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ και η οποία θα ενταχθεί στο MLS το 2020.
«Εάν με θέλει στην ομάδα του, θα πάω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο MLS. Μένει να δούμε, εάν η ομάδα μου θα είναι στο Μαϊάμι ή στο Λος Άντζελες. Είναι δύο καλές πόλεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η κουλτούρα του θεάματος που υπάρχει στις ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά.
Drone καταγράφει την απόλυτη καταστροφή στο Λασίθι - Χωράφια και δρόμοι κάτω από τη λάσπη
20:25
Πυρκαγιά στην Τριανταφυλλιά Ηλείας - Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη με τις φλόγες
20:14
Συμμορία έκλεβε μηχανές με τη μέθοδο «πατάκι» σε όλη την Αθήνα - Αξίας 350.000 ευρώ τα κλοπιμαία
20:03
Τι αλλάζει για τις χειραποσκευές στις πτήσεις εντός Ε.Ε. - Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες
19:52