Σερένα Γουίλιαμς: Πρόστιμο $17.000 για παραβάσεις των κανονισμών στον τελικό US Open
Με πρόστιμο 17.000 δολαρίων τιμωρήθηκε η Σερένα Γουίλιαμς, μετά τις παραβάσεις των κανονισμών που δέχτηκε από το διαιτητή στη διάρκεια του τελικού του US Open, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία του τένις των ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου ηττήθηκε με 0-2 σετ από την Ναόμι Οσάκα, η Γουίλιαμς δέχτηκε παρατήρηση για παράβαση με τον προπονητή της και για το σπάσιμο της ρακέτας μετά από το «θερμό επεισόδιο» με τον Κάρλος Ράμος.
Το γραφείο διαιτητών του τουρνουά τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων την πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου για «λεκτική κατάχρηση» εναντίον του διαιτητή Ράμος, 4.000 δολάρια για την προειδοποίηση που δέχτηκε να μην μιλά με τον προπονητή της και 3.000 δολάρια για το σπάσιμο της ρακέτας της.

Geoff Burke-USA TODAY Sports
Η Αμερικανίδα απαίτησε από τον διαιτητή να της ζητήσει συγνώμη, ενώ αργότερα τον αποκάλεσε «κλέφτη», για την αφαίρεση ενός πόντου που της επιβλήθηκε.
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36