ΣΠΟΡ

Καρίμ Μπενζεμά: Εκτός Εθνικής λόγω συμμετοχής του στο σκάνδαλο sextape

Καρίμ Μπενζεμά: Εκτός Εθνικής λόγω συμμετοχής του στο σκάνδαλο sextape
REUTERS/Juan Medina

Τον αποκλεισμό του Καρίμ Μπενζεμά για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα από την εθνική ομάδα της Γαλλίας, λόγω της συμμετοχής του στο sextape του Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκραέ.

Όπως είπε πρόκειται για απόφαση δική του και όχι της εκτελεστικής επιτροπής ότι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα των τρικολόρ έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

«Ο Μπενζεμά δεν είναι πλέον διαθέσιμος για την εθνική ομάδα», δήλωσε ο Νοέλ Λε Γκραέ με τον Μπενζεμά να χάνει πιθανότατα και το Euro που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι του 2016 η Γαλλία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει υποστηρίξει ότι οι πράξεις του δεν ήταν λανθασμένες αν και του έχει απαγορευτεί να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε διεξάγει έρευνα για την υπόθεση συμπεριλαμβανομένου του μέσου της Λιόν, Ματιέ Βαλμπουενά.

O παίκτης της Ρεάλ βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνα από γαλλικό δικαστήριο σε σχέση με φερόμενη προσπάθειά του να εκβιάσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ