ΣΠΟΡ

Απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο της Paige Spiranac στο φημισμένο τουρνουά γκολφ

Απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο της Paige Spiranac στο φημισμένο τουρνουά γκολφ
David Cannon

Η 22χρονη Αμερικανίδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα της σαν επαγγελματίας του γκολφ, αλλά δεν τα κατάφερε, δίνοντας τροφή σε όσους την κατηγορούν, ότι πήρε την πρόσκληση χάρις μόνον στις σέξι φωτογραφίσεις της.

Η Paige Spiranac στα 22 της έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο της «αθλήτριας-βασίλισσας του Instagram» με περισσότερους από 500 χιλιάδες followers. Είναι η τελευταία «τρέλλα» του Διαδικτύου και τα αφιερώματα στα περιοδικά και τον Τύπο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι συνεχή. Είναι όμως και επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ. Μέσα από τι αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των χορηγών και κάπως έτσι βρέθηκε να συμμετέχει στο φημισμένο Masters στο Ντουμπάι.

Η πρώτη της αυτή απόπειρα στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος δεν στέφθηκε από επιτυχία τερματίζοντας μόλις 101η σε 108 συμμετέχουσες. Όσοι θεωρούν, ότι δεν είχε τα αθλητικά προσόντα για να συναγωνίζεται επαγγελματίες, αλλά οφείλει τα πάντα στις σέξι πόζες και κινήσεις, που ανεβάζει στο Διαδίκτυο, χαμογέλασαν χαιρέκακα. Η ίδια πάντως δεν το βάζει πάντως και όπως λέει είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρό της, ακόμη και αν χρειαστεί να μείνει για ένα διάστημα μακριά από τους «θαυμαστές» της.

Έχει τον αθλητισμό στο αίμα της!

Η Paige έχει μεγαλώσει στην Αριζόνα και προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Ο Πατέρας της έπαιζε Αμερικάνικο Φούτμπολ, η μητέρα της ήταν επαγγελματίας μπαλλαρίνα, ενώ η αδελφή της Lexie αγωνίζεται με τις ομάδες στίβου και κωπηλασίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Η ίδια ξεκίνησε από την ενόργανη γυμναστική και μάλιστα υπήρξε μέλος της προεθνικής των ΗΠΑ.

Όμως η μεγάλη της αγάπη είναι το γκολφ στο οποίο αγωνίζεται επαγγελματικά πια στην Αμερική. Πρόσφατα τέλος αποφοίτησε και από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο με πτυχίο στην Επικοινωνία.

Εκεί όμως που πραγματικά έχει τα σκήπτρα είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι φωτογραφίες της όταν αγωνίζεται γίνονται ανάρπαστες εξίσου με τις σέξι αναρτήσεις της εκτός γηπέδων. Στο Instagram έχει ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες φίλους. Στο Twitter οι αναρτήσεις της γίνονται ανάρπαστες. Τα βίντεο με αγώνες της ή προπονήσεις, που ανεβάζει στο YouTube γίνονται viral. Η ίδια πάντως είναι ελεύθερη, και δηλώνει αφοσιωμένη μόνο στο μεγάλο της πάθος. Το γκολφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ