ΣΠΟΡ

Champions League: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης

Champions League: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης
Reuters

Η πρεμιέρα του Champions League ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων. Πολλά ήταν τα γκολ που σημειώθηκαν στην επιστροφή της μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το φανταστικό θέαμα αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα. Η δεύτερη μέρα αναμετρήσεων έχει και ελληνική συμμετοχή, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια». 

Το καθορισμένο «ραντεβού» των 21:45 άλλαξε, με τα παιχνίδια να μοιράζονται σε δύο ώρες: 19:55 και 22:00. Στις αναμετρήσεις των οκτώ, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Αϊντχόβεν και της επιβλήθηκε με σκορ 4-0, ενώ στο δεύτερο ματς αναδείχθηκε νικήτρια η Ίντερ απέναντι στην αγγλική Τότεναμ (2-1).

Στην αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Ντόρτμουντ οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο (0-1), ενώ η αναμέτρηση της Σάλκε με την Πόρτο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (1-1).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξίδεψε στη Γαλλία και πήρε τη νίκη απέναντι στη γηπεδούχο Μονακό με 1-2, ενώ συναρπαστικός ήταν ο αγώνας μεταξύ της Λίβερπουλ με την Παρί Σε Ζερμέν, με τους Άγγλους να παίρνουν το τρίποντο με σκορ 3-2.

Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, ενώ η Γαλατασαράι επικράτησε της Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-0.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ