ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνησε με εντυπωσιακά παιχνίδια

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνησε με εντυπωσιακά παιχνίδια
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου για το Κύπελλο Ελλάδας ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Με πέντε δυνατές αναμετρήσεις ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει τη νίκη της ημέρας στην έδρα του Ατρόμητου.

Το Κύπελλο Ελλάδας άρχισε ουσιαστικά από την Τρίτη (25/09) όταν και διεξήχθησαν τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των ομίλων. Στα ματς που έγιναν νωρίς το απόγευμα ο Βόλος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση επικρατώντας 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα του. Την ίδια ώρα, τα Τρίκαλα έμειναν στο 1-1 στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Κισσαμικός νίκησε 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας που ήταν τυπικά γηπεδούχος στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον στράφηκε στις κόντρες ανάμεσα σε ομάδες της Super League. Στο πρώτο από αυτά τα παιχνίδια, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να νικήσει έστω και δύσκολα 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Την πιο σημαντική νίκη, όμως, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, με τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα να τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ