ΣΠΟΡ

Εκκίνηση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Εκκίνηση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Ξεκινά το τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου paobc.gr

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/09) ξεκινά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποφάσισε να θεσπίσει τη διεξαγωγή ενός λαμπερού τουρνουά, κάθε χρόνο πλέον, με το όνομα «Παύλος Γιαννακόπουλος» έτσι ώστε να τιμήσει τη μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη της και κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Η ώρα για τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά έφτασε, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (27/09) θα γίνει το πρώτο τζάμπολ και θα ακολουθήσει όλο το τελετουργικό που έχουν προγραμματίσει οι άνθρωποι των «πράσινων».

Η… εκκίνηση ουσιαστικά δόθηκε από το βράδυ της Τετάρτης (26/09) με τη διεξαγωγή του λαμπερού γκαλά στο οποίο συμμετείχε η ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έτσι ώστε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αναφορικά με το πρόγραμμα του τουρνουά, η αυλαία θα… ανοίξει το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) στο ΟΑΚΑ με τις αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ στις 18.30 και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Χίμκι στις 21.15.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, αρχής γενομένης από τις 20.15, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από τις 20.30 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν, με τον δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί επίσημα η πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και να ζήσει από κοντά όλες αυτές τις ιστορικές στιγμές. Η ομάδα ποδοσφαίρου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς και πλειάδα παλαίμαχων αθλητών θα πάρουν από νωρίς τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ