ΣΠΟΡ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σε μια σπουδαία τελετή, αρκετά φορτισμένη από συγκίνηση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο κλειστό του ΟΑΚΑ όταν το λάβαρο με τη μορφή του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου υψώθηκε στον ουρανό του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, μαζί με τους φίλους του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν συγκινημένοι τις σκηνές και τραγουδώντας συνθήματα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και το αγαπημένο του «Τριφύλλι».

«Φίλοι μου αγαπημένοι. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο για την παρουσία σας. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αυτόν τον αδελφό μου», ανέφερε συγκινημένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε λέγοντας, «ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν από το εξωτερικό για να τιμήσουν τον αδελφό μου. Τους αγαπώ και τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Κάθε Παναθηναϊκός πρέπει να είναι περήφανος που ακολουθεί την Παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια εκεί πάνω»

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έστω και μετά θάνατον μπορεί απόψε να δει έναν ενωμένο κι αδιαίρετο Παναθηναϊκό: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά από εσάς που ήρθατε για να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά να είναι η ομάδα μπάσκετ, όλος ο Ερασιτέχνης και το ποδοσφαιρικό τμήμα, μπορεί να δει, έστω και μετά θάνατον, έναν ενωμένο κι αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ για όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ