ΣΠΟΡ

Champions League: Τελικός… για ΑΕΚ και Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ

Champions League: Τελικός… για ΑΕΚ και Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ
«Αετομαχία» στο Ολυμπιακό Στάδιο για ΑΕΚ και Μπενφίκα EUROKINISSI / ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

«Αετομαχία» στο Ολυμπιακό  Στάδιο, καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα, το βράδυ της Τρίτης (2/10) στις 22:00 (Cosmote Sport 2).

Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη… στροφή των ομίλων, το ματς μοιάζει με… τελικό. Τόσο ο «Δικέφαλος», όσο και οι «Αετοί» της Λισαβόνας προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα, μια και η Ένωση ηττήθηκε 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και οι Πορτογάλοι γνώρισαν την εντός έδρας ήττα 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου.

Για τον λόγο αυτό, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ η νίκη αποτελεί… μονόδρομο, στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, οι οποίες δίνουν το «εισιτήριο» για την φάση των «16» του Champions League. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν υποδέχεται τον Άγιαξ στην Arena του Μονάχου στις 22:00 (Cosmote Sport 3).

Από εκεί και πέρα, για τον 6ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Λιόν θα αντιμετωπίσει την Χόφενχαϊμ στην Γερμανία που προέρχεται από την ισοπαλία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, την στιγμή που οι Ουκρανοί θα παίξουν εκτός έδρας κόντρα στους Γάλλους.

Για τον 7ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη επί της Ρόμα, δοκιμάζεται στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και οι Ιταλοί φιλοξενούν την Βικτόρια Πλζεν. Τέλος, για τον 8ο γκρουπ της διοργάνωσης, οι Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να κάνουν το 2Χ2, με την «Βέκια Σινιόρα» να υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις και τους «κόκκινους διάβολους» να φιλοξενούν την Βαλένθια.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League:

Τρίτη 2 Οκτωβρίου
19:55 Χόφενχαϊμ - Μάντσεστερ Σίτι
19:55 Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις
22:00 ΑΕΚ - Μπενφίκα
22:00 Μπάγερν Μονάχου - Άγιαξ
22:00 Λιόν - Σαχτάρ
22:00 Ρόμα - Πλζεν
22:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βαλένθια

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου
19:55 Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας
19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας - Σάλκε
22:00 Ντόρτμουντ - Μονακό
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ
22:00 PSV Αϊντχόφεν - Ίντερ
22:00 Τότεναμ - Μπαρτσελόνα
22:00 Νάπολι - Λίβερπουλ
22:00 Πόρτο - Γαλατάσαραϊ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ