Κύπελλο Ελλάδας: Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας.
Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό 1-0 στο Αγρίνιο και να γίνει το «αφεντικό» για την πρόκριση από την πρώτη θέση του γκρουπ.
Ο Γιώργος Δώνης έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, παρατάσσοντας μάλιστα έντεκα Έλληνες στο αρχικό σχήμα. Αυτό είχε να συμβεί από τις 8 Ιανουαρίου 2015, όταν και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με 11 Έλληνες σε αγώνα Κυπέλλου στα Χανιά κόντρα στην τοπική ομάδα.
Στον αγώνα του Αγρινίου, τη… λύση έδωσε και πάλι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σκόραρε στο 84’ και χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί πως την ασίστ στο γκολ έδωσε ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης, γιος του παλαίμαχου άσου Στράτου, που έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.
Έκτακτα μέτρα για την ελάφρυνση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία - Σήμερα οι ανακοινώσεις
10:46
Φρουροί της Επανάστασης: Ολοκληρώνουμε τις προετοιμασίες για τη νέα τάξη πραγμάτων στα Στενά του Ορμούζ
10:44
Επίθεση Σεβαστίδη σε Κωνσταντοπούλου: Ζει για τη δημοσιότητα, δεν θέλει να προχωρήσει η δίκη Τεμπών
10:38
Τηλεφώνημα για βόμβα στο πολιτικό γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή στις Σέρρες
10:32