ΣΠΟΡ

Champions League: Νέο σόου για Μέσι και Μπαρτσελόνα

Champions League: Νέο σόου για Μέσι και Μπαρτσελόνα
Μεγάλος πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά ο Λιονέλ Μέσι ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANDY RAIN

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι νίκησε 4-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο. Μεγάλη εμφάνιση η Παρί Σεν Ζερμέν, στο… φινάλε η Νάπολι νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ.

Μια ακόμα βραδιά γεμάτη συγκινήσεις στο Champions League και γεμάτη… γκολ και θέαμα. Η αρχή είχε γίνει από νωρίς, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα στη γαλλική πρωτεύουσα και έδειξε να… συνέρχεται. Για τον ίδιο όμιλο, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς, η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει 1-0 τη Λίβερπουλ χάρη σε γκολ που έβαλε στην εκπνοή του ματς ο Λορέντζο Ινσίνιε.

Για άλλη μια φορά, όμως, τα βλέμματα στράφηκαν στον Λιονέλ Μέσι και στο… σόου που έδωσε με τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέλυσαν 4-2 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει δυο γκολ και δυο δοκάρια. Για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σκόραραν ακόμα οι Κουτίνιο και Ράκιτιτς, ενώ για τους Λονδρέζους είχαν μειώσει πρόσκαιρα οι Κέιν και Λαμέλα. Μεγάλη νίκη πήρε και η Ίντερ, για τον ίδιο όμιλο, επικρατώντας 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και μάλιστα με ανατροπή.

Για τον πρώτο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε προβλήματα παρά την πρόσκαιρη ισοφάριση της Μπριζ και νίκησε 3-1 τους Βέλγους, ενώ η Ντόρτμουντ μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με τη Μονακό και επικράτησε 3-0 σε ματς που έγινε στη Γερμανία. Στον τέταρτο όμιλο, τέλος, η Σάλκε κατάφερε να «αποδράσει» με το 1-0 από τη Μόσχα και την έδρα της Λοκομοτίβ, ενώ η Πόρτο νίκησε 1-0 τη Γαλατάσαραϊ στην Πορτογαλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ