F1: «Αγκάλιασε» τον τίτλο ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον πρώτευσε στο γκραν πρι της Ιαπωνίας που διεξήχθη στη Σουζούκα και ήταν ο 17ος αγώνας της χρονιάς στη Φόρμουλα Ένα.
Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, ο οποίος έφτασε τις εννέα νίκες φέτος και τις 71 στην καριέρα του, άφησε στην δεύτερη θέση τον «ομόσταυλό» του, Βάλτερι Μπότας, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ περιορίστηκε στην έκτη θέση, καθώς η επαφή που είχε με τον Φερστάπεν έπληξε σημαντικά τις ελπίδες του για κάτι καλό στο σημερινό γκραν πρι.
Ο Γερμανός ξεκίνησε από την όγδοη θέση, αλλά η πολύ καλή εκκίνησή του τον «ανέβασε» στην τέταρτη, ωστόσο η επαφή που είχε με τη Red Bull του Φερστάπεν, όταν προσπάθησε να τον προσπεράσει στη στροφή "Spoon", τον «έριξε» στην 19η θέση της κατάταξης.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Χάμιλτον αύξησε στους 67 βαθμούς (331 έναντι 264) το προβάδισμά του στην κατάταξη των οδηγών έναντι του Φέτελ, ενώ απομένουν τέσσερα γκραν πρι για το τέλος της σεζόν.
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι τελικοί προσωρινοί πίνακες για 70 μόνιμους εκπαιδευτικούς
01:00
Ακαθάριστα οικόπεδα: Ποια η προθεσμία - Ποιοι έχουν υποχρέωση και ποιοι εξαιρούνται
00:30
«Χάσαμε τον τηλεοπτικό μας μπαμπά» - Ο αποχαιρετισμός στον σκηνοθέτη των Friends και Will & Grace
23:59
Dua Lipa: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση στη Σικελία
23:50