ΣΠΟΡ

Έγγραφο που «καίει» τον Ρονάλντο: Το συμφωνητικό με την γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Έγγραφο που «καίει» τον Ρονάλντο: Το συμφωνητικό με την γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό
REUTERS/Stefano Rellandini

Έγγραφα που ίσως αλλάξουν πολλά στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τις κατηγορίες βιασμού, τις οποίες αντιμετωπίζει, είδαν το φως της δημοσιότητας από τη γερμανική εφημερίδα «Spiegel».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα συμφωνητικό, του Πορτογάλου σούπερ σταρ και της Κάθριν Μαγιόργκα, το οποίο υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2010, λίγους μήνες δηλαδή, μετά το φερόμενο βιασμό.

Στο ίδιο έγγραφο, ο Ρονάλντο φαίνεται πως πρόσφερε στην Αμερικανίδα το ποσό των 325.000 ευρώ, ώστε εκείνη να μην τοποθετηθεί δημόσια.

Η υπόθεση ξανάρθε στην επιφάνεια, καθώς οι Αρχές των ΗΠΑ άνοιξαν τον φάκελό της, για περαιτέρω έρευνα.

Ο Ρονάλντο με δήλωσή του, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται, τονίζοντας πως δεν υφίσταται θέμα βιασμού, ενώ και η Γιουβέντους στήριξε τον ποδοσφαιριστή της.

Ο μάνατζερ του στη Γιουβέντους, Massimiliano Allegri δήλωσε: «Μπορεί να τον ξέρω μόλις τρεις μήνες αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως στα 15 χρόνια της καριέρας του έχει δείξει άψογο επαγγελματισμό και σοβαρότητα, τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά στις κατηγορίες εις βάρος του Ρονάλντο, ο μάνατζέρ του παραδέχτηκε πως ήταν «μια δύσκολη στιγμή» αλλά ο ποδοσφαιριστής μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος.

«Τον βλέπω ήρεμο στις προπονήσεις. Ο επαγγελματισμός του είναι αδιαμφισβήτητος», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ