ΣΠΟΡ

Euroleague: Εμφατικό πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Μόσχα

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Χίμκι EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την Ευρωλίγκα επικρατώντας 87-66 της Χίμκι στη Ρωσία – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε και ο Ολυμπιακός, μετά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν αρκετά καλό μπάσκετ και νίκησαν 87-66 τη Χίμκι μέσα στη Μόσχα. Το παιχνίδι αρχικά δεν έδειξε πως θα είναι τόσο εύκολο για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να επιβάλει τον δικό του ρυθμό και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε χαρακτηριστικά: «Όπως έχω πει, πραγματικά πιστεύω πως το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας είναι καλό για την ψυχολογία, όπου έχουμε ένα πλεονέκτημα αν είμαστε πιο έτοιμοι, όπως συνέβη απόψε. Αν θέλεις να είσαι καλή ομάδα, επιθετικά ριμπάουντ και καλή κυκλοφορία μπάλας είναι δύο από τα στοιχεία που πρέπει να κάνεις. Γυρίσαμε τη μπάλα πολύ καλά απόψε, τα παιδιά έπαιξαν ο ένας για τον άλλο και στις δύο πλευρές του παρκέ και αξίζαμε τη νίκη».

Τα highlights του αγώνα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για την Ευρωλίγκα, ξεχώρισε η εύκολη νίκη της Φενέρμπαχτσε που επιβλήθηκε 97-72 της Γκραν Κανάρια στην Κωνσταντινούπολη και έκανε κι αυτή θετικό ξεκίνημα.

Στη Λιθουανία η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχθηκε τη Μπασκόνια, η οποία πήρε ένα σημαντικό διπλό. Οι Βάσκοι νίκησαν 87-79 και ξεκίνησαν θετικά τη σεζόν που θα ολοκληρωθεί στο γήπεδό τους όπου θα διοργανωθεί το Final Four.

Τέλος, εύκολο βράδυ πέρασε η Αρμάνι Μιλάνο στην έδρα της Μπούντουτσνοστ. Οι Ιταλοί πέρασαν με το 82-71 από την έδρα των Μαυροβούνιων και άρχισαν νικηφόρα τη σεζόν τους στην Euroleague.

Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική

Η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα. Πηγή: Euroleague.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης