Θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πέθανε ο Πάτρικ Μπάουμαν
Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί τον χαμό του γενικού γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν που απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μπάουμαν βρισκόταν σε στο Μπουένος Άιρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων όταν συνέβη το μοιραίο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους συνεργάτες του.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ πρόσφατα είχε ανανεωθεί η θητεία του στον ρόλο του γενικού γραμματέα της FIFA πρόωρα ως το 2031, ως ελάχιστο δείγμα της προσφοράς του στο μπάσκετ.
Με ελβετική καταγωγή ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην Ιταλία. Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, ενώ εργαζόταν παράλληλα και ως διαιτητής.
Συμμετείχε στα κοινά της FIBA από το 1994 όταν είχε αρχικά ρόλο δικηγόρου κι από το 2002 ως γενικός γραμματέας.
SPONSORED
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10
«Οι ΗΠΑ θα συνηθίσουν τον πόνο, δεν θα δείχνουμε αυτοσυγκράτηση» προειδοποιεί Ιρανός βουλευτής
21:59
«Πυρά» Νίκου Κοτζιά: «Διέλυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», τον έθεσαν σε «ομηρία»
21:50
«Φουντώνουν» οι φήμες ότι «κλειδώνει» για Ιούλιο ο γάμος Τέιλορ Σουίφτ - Τράβις Κέλσι
21:42