Κύθνος: Ποδοσφαιριστές πήραν... βάρκες για να πάνε στον εντός έδρας αγώνα
Ένα ευτράπελο διαδραματίστηκε, χθες, Κυριακή, στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, όπου ο ΑΠΣ Κύθνου έπαιζε κόντρα στον Μαρπησσαϊκό.
Η ομάδα της Κύθνου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Σερίφου και έτσι έπρεπε να ταξιδέψει για να παίξει το εντός έδρας παιχνίδι της. Για να γίνει αυτό, οι παίκτες της ομάδας αναγκάστηκαν να πάρουν βάρκα για να φτάσουν στο γήπεδο εγκαίρως, αφού η μετακίνηση από το ένα νησί στο άλλο είναι ένα μόνιμο πρόβλημα των κατοίκων.
Έτσι, όπως φαίνεται στις εικόνες του cyclades24.gr, παίκτες, φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας επιβιβάστηκαν σε βάρκα και ταξίδεψαν μέχρι το γειτονικό νησί. Μάλιστα, για να γλιτώσουν μία ώρα ταξιδιού, πήγαν σε παραλία στο βόρειο τμήμα της Σερίφου και από εκεί πήγαν με αμάξια στο γήπεδο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του.
Για την ιστορία, οι παίκτες του ΑΠΣ Κύθνου, μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, πήραν, όμως τη νίκη με 3-1.



SPONSORED
Το Ιράν ανακοίνωσε ότι απάντησε στην πρόταση των ΗΠΑ
12:24
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Άλμα 8,1% στην επιβατική κίνηση - Υποχώρηση στα κέρδη
12:23
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02