Κύθνος: Ποδοσφαιριστές πήραν... βάρκες για να πάνε στον εντός έδρας αγώνα
Ένα ευτράπελο διαδραματίστηκε, χθες, Κυριακή, στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, όπου ο ΑΠΣ Κύθνου έπαιζε κόντρα στον Μαρπησσαϊκό.
Η ομάδα της Κύθνου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Σερίφου και έτσι έπρεπε να ταξιδέψει για να παίξει το εντός έδρας παιχνίδι της. Για να γίνει αυτό, οι παίκτες της ομάδας αναγκάστηκαν να πάρουν βάρκα για να φτάσουν στο γήπεδο εγκαίρως, αφού η μετακίνηση από το ένα νησί στο άλλο είναι ένα μόνιμο πρόβλημα των κατοίκων.
Έτσι, όπως φαίνεται στις εικόνες του cyclades24.gr, παίκτες, φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας επιβιβάστηκαν σε βάρκα και ταξίδεψαν μέχρι το γειτονικό νησί. Μάλιστα, για να γλιτώσουν μία ώρα ταξιδιού, πήγαν σε παραλία στο βόρειο τμήμα της Σερίφου και από εκεί πήγαν με αμάξια στο γήπεδο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του.
Για την ιστορία, οι παίκτες του ΑΠΣ Κύθνου, μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, πήραν, όμως τη νίκη με 3-1.



SPONSORED
Σεισμός στην Εύβοια: Από Δευτέρα ξεκινούν οι καταγραφές ζημιών - Άμεσα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις
20:11
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40