Το «κύκνειο άσμα» του Γουέιν Ρούνεϊ με την εθνική Αγγλίας
Την 120η συμμετοχή και τελευταία με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας θα πραγματοποιήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ, στη φιλική αναμέτρηση των «τριών λιονταριών» απέναντι στις ΗΠΑ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου, στο Γουέμπλεϊ.
Η αγγλική Ομοσπονδία θα τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον πρώην αρχηγό, πρώτο σκόρερ και παίκτη (πλην τερματοφύλακα) με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Οι Άγγλοι φίλαθλοι θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν τον 33χρονο επιθετικό να φορά ξανά το εθνόσημο στο στήθος, ως μέλος της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Ο Ρούνεϊ είχε αποσυρθεί επισήμως από την εθνική Αγγλίας τον Αύγουστο του 2017, ενώ μέσα στο 2018 υπέγραψε στην αμερικανική DC Γιουνάιτεντ.
Τα έσοδα του φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις εθνικές Αγγλίας και ΗΠΑ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο «Ίδρυμα Γουέιν Ρούνεϊ».
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59