ΣΠΟΡ

Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ: Δοκιμάζει αντοχές και ψάχνει αντίδραση (pics)

Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ: Δοκιμάζει αντοχές και ψάχνει αντίδραση (pics)
Η ΑΕΚ δίνει το δυσκολότερο τεστ στα «αστέρια» κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Το δυσκολότερο τεστ στα «αστέρια» του Champions League δίνει το βράδυ της Τετάρτης (7/11) η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν στις 22:00 (Cosmote Sport 2) για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης για τη φετινή σεζόν, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη, καθώς θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της «Allianz Arena» απέναντι σ’ ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Βαυαροί μπορεί να μην βρίσκονται στο καλύτερο… φεγγάρι της ιστορίας τους, ωστόσο, δεν παύουν να αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο ρεαλιστικός στόχος για την Ένωση είναι να πραγματοποιήσει μία θετική εμφάνιση κόντρα στο «συγκρότημα» του Νίκο Κόβατς και να δείξει αντίδραση, έπειτα από την «εικόνα» που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα δώσει άλλη ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που έπονται. Βέβαια, το έργο των «κιτρινόμαυρων» μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά από την στιγμή που οι Γερμανοί αναζητούν την δική τους… αντίδραση, έπειτα από την ισοπαλία στην Bundesliga (1-1) με την Φράιμπουργκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/11) χωρίς να μπορεί να υπολογίζει, για μία ακόμα φορά, στον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος θα εκτίσει την 4η αγωνιστική από την τιμωρία του στα play offs με την Βίντι. Παράλληλα, εκτός πλάνων έχουν τεθεί και οι Οικονόμου, Μπακασέτας και Λόπες, που είναι τιμωρημένοι. Παράλληλα, απουσίες υπάρχουν και στην Μπάγερν. Οι Ρόμπεν και Τιάγκο Αλκάνταρα είναι τραυματίες και ο Χάμες Ροντρίγκες είναι αμφίβολος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ