Πέθανε φίλος του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς ένας άτυχος φίλαθλος έχασε τη ζωή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Τραγωδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ένας 55χρονος φίλαθλος των γηπεδούχων δεν άντεξε την πίεση του αγώνα και κατέρρευσε. Αμέσως οι διασώστες αλλά και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες έτσι ώστε να επανέλθει και να διακομιστεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο.
Η διακομιδή έγινε, όμως, η κατάσταση του φιλάθλου δεν ήταν καλή. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος 55χρονος «έφυγε». Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Διπλή φορολογική ελάφρυνση στα ακίνητα «φέρνει» η κυβέρνηση - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
06:00
Πότε ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
Εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Πότε λήγει η προθεσμία
04:00
Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων με το νέο κληρονομικό δίκαιο
03:00