Basket League: Κέρδισε και τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Παρέμεινε αήττητος ο Παναθηναϊκός στη Basket League καθώς έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 70-69 στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική.
Για 31η διαδοχική αναμέτρηση διατήρησε ο Παναθηναϊκός την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει τους Θεσσαλονικείς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Τζέιμς Γκιστ έκοψε τον Απόλλωνα Τσόχλα εννιά δέκατα του δευτερολέπτου πριν το φινάλε ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης αστόχησε στην εκπνοή.
Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο 9-0 για το μοναδικό απόλυτο της κατηγορίας ενώ ο ΠΑΟΚ έπεσε στο δεύτερο χειρότερο 3-6 (1-8 η ουραγός Καβάλα) μαζί με άλλες 5 ομάδες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Στρατηγικά μηνύματα και πλούσια ατζέντα - Τι ανάφερει διεθνολόγος στο CNN Greece
07:21
ΕΛΛΑΔΑ
Λέκκας για σεισμό στο Λασίθι: «Αισθητός και σε Κάσο και σε Κάρπαθο - Περιμένουμε τις καταγραφές»
07:11
ΚΟΣΜΟΣ
Live: Αβέβαιη η διάρκεια του πολέμου στο Ιράν - «Μην με πιέζετε για το χρονοδιάγραμμα» λέει ο Τραμπ - Παρατάθηκε κατά τρεις εβδομάδες η εκεχειρία στο Λίβανο
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00
ΕΛΛΑΔΑ