Άγγιξε το «triple double» ο Giannis στην νίκη των Μπακς επί των Σπερς
Με μία εκπληκτική εμφάνιση, ο ΓιάννηςΑντετοκούνμπο άγγιξε το «triple double», καθώς τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους 18 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, οδηγώντας τα «ελάφια» στην νίκη με 135-129 επί των Σπερς.
«Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Είμαστε πια νικήτρια ομάδα και το δείξαμε», τόνισε χαρούμενος μετά τη νίκη, ενώ για τη δική του σπουδαία εμφάνιση είπε: «Ένιωθα καλά και άνετα, έβαλα και τις βολές. Είχα φυλάξει ενέργεια και ήξερα πως αν είμαι επιθετικός θα δημιουργήσω για τον εαυτό μου ή για τους συμπαίκτες μου».
Όσο για τα πολλά φάουλ που κέρδισε, είπε: «Είναι κάτι που έχω μάθει με τα χρόνια. Όταν δεν βάζεις τις φωνές στους διαιτητές, αλλά τους λες ευγενικά ότι σου έκαναν φάουλ ή τους ζητάς να ξαναδούν τη φάση, τότε παίρνεις τα σφυρίγματα που αξίζεις. Έχω την ωριμότητα πλέον να διαχειρίζομαι τα νεύρα μου».
ΔΥΠΑ: Πώς θα κάνετε αίτηση για τις Επαγγελματικές Σχολές - Οι ειδικότητες
05:00
Kοινωνικός τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες συνταξιούχων - Μέχρι πότε μπορείτε να πάτε διακοπές
04:00
Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την «εκπνοή» της προθεσμίας
03:00
Τα «ραντεβού» με την εφορία για τον Ιούλιο - Οι ημερομηνίες «κλειδί»
02:00