Μπάσκετ γυναικών: Νικητής ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με ΠΑΟ
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικρατώντας με 61-66 του Παναθηναϊκού στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".
Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς προβάδισμα με 8-18, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μειώνοντας σε 16-21 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγε στο σκόρ, με το "τριφύλλιο" με παίρνει προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου με 36-32.
Ο έλεγχος κατόπιν πέρασε στη μεριά του Παναθηναϊκού που ξέφυγε με 43-36, πριν αντιδράσει εκ νέου ο Ολυμπιακός για να μειώσει στο καλάθι ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκόρ διαμορφώθηκε στο 51-49.
Στην τελευταία περίοδο το ντέρμπι κρατούσε ενώ τρία λεπτά πριν το φινάλε πέρασε ξανά μπροστά ο Ολυμπιακός με 58-62, προβάδισμα που δεν ξαναέχασε μέχρι το τέλος, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 61-66.
Πέντε νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
15:00
Εξαπατούσαν πολίτες προσποιούμενοι τους λογιστές στην Κάρπαθο – Δύο συλλήψεις
14:48
Η ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Artificial» απορρίφθηκε από την Amazon
14:37
Λήγει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η προθεσμία για τον καθαρισμό οικοπέδων - Από την Τρίτη ξεκινούν έλεγχοι
14:27