ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Τουρέ (pic)

Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Τουρέ (pic)
Έτσι πάει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία Instagram / Olympiacos FC

Το όνομα του Γιάγια Τουρέ απουσιάζει, για μία ακόμα φορά, από την λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/11) με την Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία.

Ο έμπειρος διεθνής μέσος θα πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα» για τους «ερυθρόλευκους», καθώς τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί τον Ιανουάριου από το Λιμάνι, όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα, ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές του κόουτς των Πειραιωτών για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, όπως παράλληλα και τον Γιασίν Μεριά, αλλά και τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος, Γιάννης Μασούρας, Φελίπε Πάρντο και Δημήτρης Μάνος που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και το πρωί της Τετάρτης (28/11) στις 10:00 θα αναχωρήσουν από το «Ελ. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό την Σεβίλλη. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.

Δείτε...

OlympiacosApostoli

Πηγή: Instagram / Olympiacos FC

ΔΗΜΟΦΙΛΗ