Γερμανός Αρχιεπίσκοπος αποκαλύπτει πώς ήταν ο Σουμάχερ πέντε χρόνια μετά το ατύχημα
Για μια επίσκεψη μεγάλης συναισθηματικής αξίας στο σπίτι του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Georg Gänswein, ο οποίος αναφέρθηκε και στην τότε κατάσταση της υγείας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1.
Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016, με τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος σχετικά με την υγεία του Σουμάχερ να είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το ατύχημά του στις Άλπεις.
Ο ιερωμένος αναφέρει στην εφημερίδα Bild, πως συνάντησε το συμπατριώτη του στο σπίτι του.
«Το πρόσωπο του Σουμάχερ έχει γίνει λίγο πιο γεμάτο, αλλά κατά τ’ άλλα η εμφάνισή του δεν έχει αλλάξει» αναφέρει ο Gänswein.
«Κάθισα απέναντί του, έπιασα τα δύο του χέρια και τον κοίταξα στα μάτια. Αισθάνεται ότι που άνθρωποι που τον αγαπούν είναι γύρω του, φροντίζοντάς τον και, δόξα τω Θεώ, κρατούν το υπερβολικά περίεργο κοινό, μακριά».
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνεται η τιμή του - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00
Πώς μπορείτε να εκδώσετε την ψηφιακή κάρτα Δακτυλίου στον Δήμο Αθηναίων - Ποιοι είναι δικαιούχοι
01:00