Ποδοσφαιριστές κράτησαν ενός λεπτού σιγή για παίκτη που ήταν ζωντανός
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν οι παίκτες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος είναι ζωντανός.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει η Μπάλιμπρακ, ενώ ο παίκτης τον οποίο… πέθανε η ομάδα του είναι ο Ισπανός Φερνάντο Νούνο λα Φουέντε.
Η Μπάλιμπρακ γνωστοποίησε ότι ο Νούνο βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές. Μέχρι, ωστόσο, να βγει στο φως η αλήθεια, σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος και το ματς της Μπάλιμπρακ με την Άρκλοου Τάουν.
Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος είχαν στείλει ήδη μέσω εφημερίδας, τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του παίκτη και στην ομάδα του. Ο παίκτης, όμως, είναι ζωντανός και βρίσκεται στη γενέτειρά του την Ισπανία.
Η ομάδα ζήτησε συγγνώμη από τον Φερνάντο για τη γκάφα της, την οποία εκείνος αποδέχτηκε. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μπάλιμπρακ, η πληροφορία μεταδόθηκε ψευδώς «από ένα άτομο το οποίο βιώνει μερικές προσωπικές δυσκολίες, άγνωστες για τα περισσότερα μέλη του συλλόγου».
Η υπόθεση, ωστόσο, έλαβε διαστάσεις και έχει ξεκινήσει έρευνα για τη διαλεύκανσή της.
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο λαός αξίζει καλύτερα και θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
23:37