ΣΠΟΡ

Η πρώην πορνοστάρ Σάρα Τομάζι ανέλαβε διευθύντρια στην ερασιτεχνική Μαρούβιουμ

Η πρώην πορνοστάρ Σάρα Τομάζι ανέλαβε διευθύντρια στην ερασιτεχνική Μαρούβιουμ
Instagram/saratommasireal

Η 34χρονη Σάρα Τομάζι αποτέλεσε φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, όντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της Ιταλικής βιομηχανίας πορνό και τώρα ετοιμάζεται να βάλει φωτιά και στα γήπεδα.

Η απόφαση της να ασχοληθεί όμως με το ποδόσφαιρο δεν ήρθε ακριβώς από το πουθενά. Στις δόξες της απασχόλησε τον σκανδαλοθηρικό Τύπο για «περιπετειούλες» με τον Μπαλοτέλι και τον Ροναλντίνιο, όταν ήταν στην Μίλαν.

https://www.instagram.com/p/p

Η ίδια δηλώνει φανατική οπαδός της Ρόμα. Την σεζόν 2009-2010 ήταν συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή της Ιταλικής τηλεόρασης για το Europa League! Και δεν ξέφυγε από τα δίχτυα του ίδιου του Καβαλιέρε και τα περίφημα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτυ.

https://www.instagram.com/p/p

Κοντά στον Μπερλουσκόνι προφανώς και έμαθε πως διοικείται μια ομάδα ποδοσφαίρου. Και τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Γύρισε στις ρίζες της, στο πατρικό της στην μικρή πόλη San Benedetto dei Marsi (κεντρική Ιταλία). Και αποφάσισε να δώσει λίγη λάμψη στην ομάδα της περιοχής, που βρίσκεται στις μικρές ερασιτεχνικές κατηγορίες.


(Πηγή: il centro-L Aquila)

«Άλλαξα ζωή» θα πει στις πρώτες δηλώσεις της σαν αθλητική διευθύντρια. «Τώρα είμαι γήπεδο-σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένη. Παρακολουθώ τα παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανεβεί κατηγορία. Όλοι με έχουν δεχθεί με ενθουσιασμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ