Η Πλατεία Συντάγματος μεταμορφώθηκε σε γήπεδο μπάσκετ από τον ΟΠΑΠ για το «2ο Ηοpe Streetball»
Ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του μπάσκετ με αμαξίδιο και των προσπαθειών των αθλητών του έστειλε το «2ο Hope Streetball», το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Μέγας Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) η Πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε για δύο ημέρες (2-3 Δεκεμβρίου) σε αρένα του μπάσκετ, φιλοξενώντας εντυπωσιακούς αγώνες «3on3» μεταξύ των επτά ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Πλήθος θεατών και περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν «δυνατές» μπασκετικές αναμετρήσεις, μεταξύ των 28 αθλητών των ομάδων, αλλά και Ελλήνων βετεράνων του μπάσκετ.
Ο Νίκος Γκάλης στο Final Four 20oυ Κυπέλλου ΟΣΕΚΑ
To διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Nick Gallis Hall - Αλεξάνδρειο Μέλαθρον το Final Four για το 20οΚύπελλο ΟΣΕΚA με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ, ως ένας από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της ομοσπονδίας και του ΟΠΑΠ για την ανάδειξη του αθλήματος.

SPONSORED
Αρκετοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Λίβανο σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
14:09
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29